Kontaktinformasjon og rettigheter

Spørsmål og innspill til innholdet på oljefilter.no?

Webdesign av DochTec ved Frank R Flønes

Web ansvarlig redaktør er Frank R Flønes.

Redaktør kan nås via E-post: doctec@epost.no

Ansvarlig foretak:  Oljeteknikk  / v Frank R Flønes  

Organisasjonsnummer:  986 019 049

E-post: oljeteknikk@epost.no

Postadresse: Postboks 1618, 2408 Elverum   

Telefon : 92087677  Faks : 62416689

Rettigheter og forbehold

Alt innhold på oljefilter.no er opphavsrettslig beskyttet. Rettighetshavere er DochTec , oljefilter.no og Oljeteknikk ved  Frank R Flønes A P Consulting  ved  Agnar Pettersen Filtakleen  Ltd. L.B.S Lubrication Units Inc.  og  Filtakleen  USA  og deres tilhørende datterselskaper.

Man kan kun benytte den informasjon som finnes på nettsidene til personlig og ikke-kommersiell bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsider, er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra overstående rettighetshavere.

Selv om oljefilter.no i samarbeid med overstående parter tilstreber å skaffe til veie korrekt informasjon, kan ikke oljefilter.no eller overstående parter garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Vi gjør også oppmerksom på at produkter og vilkår kan bli endret.

oljefilter.no og overstående parter fraskriver seg ansvar for innholdsmessige feil og dermed for de konsekvenser som eventuelt måtte oppstå som en følge av bruk av informasjonen på våre nettsider.